Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li zene mogu da odvoje sex od emocija?

#1
Question 
Da li zene mogu da razdvoje sex od emocija? Moje misljenje je da veci broj zena ne moze. Prosto svaka veza se na pocetku zasniva na nekoj hemiji samo sto kod nas zena hemija vrlo brzo prerasta u ljubav. Sa druge strane postoje, doduse manji broja zena, koje tacno i do detalja znaju kako imati dobar sex a da se emocije iskljuce skoro u potpunosti. Ja ne pripadam toj vrsti zena i kod mene se sve zasniva na emocijama.

 
Reply

#2
Ja smatram da vecina zena moze da odvoji emocije od sexa i da sex moze da bude samo sex, jer je drugo sex a drugo vodjenje ljubavi, ali i ja sam od tih zena koje u sexu tj vodjenju ljubavi uzivaju samo sa muskarcem kojeg vole i koji sto bi se reklo "zna sta radi "..
Reply

#3
ma de mogu...... njima ide prvo sex pa emocije ... gori su od muskaraca po tom pitanju TongueTongueTongue

 
Reply

#4
Zavisi kako koja zena Big Grin kao sve fine, a ono tri put gore od muskaraca Tongue Smile
Reply

#5
Na žensko seksualno ponašanje utiče mnogo faktora koji mogu da ih ograničavaju u seksu, a to su prvenstveno – psihologija, biologija, evolucija i vaspitanje. Takav teret ženama itekako onemogućava da se u seksu ponašaju kao muškarci.  Muškarcima je oduvek bila privlačna ideja o seksu bez emocija sa više partnerki. Žene su opet s druge strane bežale od takvog ponašanja jer nije bilo društveno prihvatljivo. Situacija je danas potpuno drugačija i sve je više žena koje žive pravu seksualnu slobodu.
Ipak, koliko god to teško bilo priznati nekim ženama, kada je o seksu reč, muškarci i žene su različiti. Istina je da postoje žene koje mogu da imaju seksualni odnos s muškarcem uz kojega ih ne vežu emocije, ali većina ih ipak ne zna igrati prema tim pravilima. Možda se upuste u takav odnos, ali s vremenom se pojave emocije i tu priča postaje zapetljana. Zašto? Zato što su različiti.
 Ono što su vam govorili u detinjstvu ima ogromnu snagu, hteli vi to da priznate ili ne. Iako su danas vremena prililno drugačija, činjenica je da još uvek postoje dvostruki kriterijumi. Načelno se ženama priznaje njihova seksualna sloboda, ali društvo još uvek osuđuje žene koje brzo i jednostavno menjaju partnere. Ruku na srce to rade i same žene, baš zbog toga što su ih tako vaspitali. Da, na svesnom nivou žene same sebi govore da su samostalne i da mogu da prave svoje izbore, ali duboko u njima mala devojčica ih upozorava da je preslobodno seksualno ponašanje loše i da kazna sigurno sledi.
Dakle, prema svemu navedenom, ženska seksualnost nije jednostavna i na nju utiče čitav niz faktora. Postoje brojna istraživanja koja pokazuju da se žene teže nose sa seksom bez emocija. One koje ipak odlučuju da se upuste u takvo ponašanje treba da stalno budu svesne da nije reč o ljubavnoj vezi već o druženju dvoje ljudi koje ne nosi nikakve obaveze.
EVOLUCIJA? MA, I ONA JE ODGOVORNA
Možda je to istini za volju nepravedno, ali žene imaju drugačije istorijsko nasleđe od muškaraca. Pripadnici jačeg pola su kroz istoriju bivali ohrabrivani na osvajanja, uključujući i osvajanja žena. Žene su vekovima usmeravane na čuvanje porodice, svijanje gnezda i potragu za stabilnim i sigurnim vezama. Takvo dugotrajno nasleđe ne može da se ignoriše i sastavni je deo života svake žene – htele one to da priznaju ili ne. Čak i u najmodernijoj ženi vrlo širokih shvaćanja čuči čuvarica porodice.
Angel
Reply

#6
Razdvojiti sex od emocije..sex jeste najljepsa emocija, sex bez emocije  nije nemoguce ali je emocija usmjerena prema samom sebi kada je uskracena  partneru. Kao i vecini i meni se desilo da sam imala sex bez emocije, tj uskracene emocije prema partneru..ali vremenom se uvjeris da je to greska, jer to je greska. Moguce je itekako, nije tesko cak ima svoje prekrasne prednosti, ali ostvariti nesto od pozitivnih emocija i sjecanja je tesko.. Sex u kome emocije dominiraju je iznenadjenje i rekla bih ' preporod' za zenu, sa kojom jacinom i kako emocije kreiraju i boje nasu i fizicku i mentalnu kontituciju..nadogradnja u svakom segmentu, a upravo sto zene uspiju da postignu taj ' nivo' napredovanja one cesce biraju sex sa potpunom emocijom zbog vlastite ljubavi prema samoj sebi. Sex bez ljubavi i sa emocijom  nemaju veliku razliku u smislu intenziteta samo sto je sa prisutnom emocijom ljepsi  fizicki kontakt i razvijaju se jaca osjecanja prilikom dozivljaja i realizacije kontakta. Problem je sto vecina nas koji smo imali sex bez emocije ipak  zavoli iskreno pa na kraju pati..zbog ovog ili onog razloga. Niko nam nije kriv sami sebi kompliciramo sexualni zivot svi koji smo izvukli lose uspomene iz sexa sa emocijom, pa pre biramo partnera kome necemo posvetiti znacaj u tom smislu.
Reply

#7
musko: vidi rupa ...
zensko: a sta, a kako, a zbog cega, ...

kapito? xD
Idea Ovde možete da unesete kratku poruku koja će se automatski prikazivati pri dnu vaših poruka. Idea
Reply

#8
Ja licno mogu.Sex bez emocije ne pamtis.Sex sa emocijom pamtis.To je ta razlika.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)