Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kako prepoznati da li je žena dobra u krevetu

#1
Sigurno ste se dosta puta pitali kako prepoznati da li je žena dobra u krevetu

Nije lako prepoznati koja žena će biti dobra u kreveetu. Ponekad to bude baš ona koja se zagonetno smješka, a ponekad je to ona koja izgleda potpuno nevino I nežno. Saznajte koji su to nagoveštaji koji vam govore da ste bacilli oko na pravu tigricu u krevetu.

Veoma je teško proceniti - kaže dr. Helen Fišer, profesorka na univerzitetu Rutgers I autorka knjige Zašto volimo, koja objašnjava prirodu I hemiju romantične ljubavi.

Visoke štikle, kratka suknja - otkrivaju jako malo.

-To su znaci da žena želi pažnju, ali nisu znaci da je ta žena dobra u krevetu - kaže Fišerova.

Medjutim, ovo su znaci koji vam otkrivaju da je pred vama žena koja zna šta radi u postelji.

Poručila je Italijansku hranu za večeru
Čuvajte se onih, "ne znam, šta ti želiš da radiš" devojaka. Žena koja zna I jasno kaže šta želi, ćak I kad odgovara I na najintrigantnije pitanje, je žena koja će biti odlična u krevetu. Dobri ljubavnici preuzimaju odgovornost za svoje zadovoljstvo.
Ljudski ukusi u krevetu su raznolikli, kao I ukusi za hranu. Osoba može da voli Itralijansku hranu, a da mrzi picu, pa tako I neke žene voli da im muškarac gricka bradavice, dok druge žele da partner bude mnogo nežniji - kaže Fišerova.

Žene danas nisu stidljive

U prošlosti žene nisu mogle da spavaju sa dovoljno muškaraca, da bi znale šta žele. Danas su one mnogo iskusnije I zahtevnije - dodaje ona.

Pojede sve sa tanjira

Obratite pažnju kad žena jede hranu. Da li je senzualna ili pak grabljiva.
-Žena koja jede polako, uglavnom voli da vodi ljubav satima - otkriva Kandida Rojal, producent filmova za odrasle.

Obožava sladoled

Ukoliko uporedite ukuse u odabiru sladoleda, možete pronaći savršenu ljubavnicu, - kaže Alen Hirš, neurology I director "pomiriši I probaj fondacije" u Čikagu. Istraživači ovu tehnuiku zovu "sladoled hedonisti". Istraživanje je pokazalo da su osobe koje vole sladoled od kafe, dramatične, zavodljive I najkompatibilnije sa osobama koje najviše vole jagodu. Fanovi vanile su nežne I mazne, I najbolje se slažu sa fanovima voćnih sladoleda. Ljubitelji čokoladnih sladoleda se najbolje slažu sa istima.

Priča kao ti

Prva stvar koju treba da potražite kod partnera je da li imitira vaš naćin pričanja - objašnjava professor socijalne psihologije. On dodaje da ako se verbalno izražavanje žene poklapa sa partnerovim, sasvim sigurno će se poklopiti I neverbalno.
-Ukoliko se jedna osoba jako sporo pomera, dok je druga brza, oni će imati različita seksualna mesta. Ukoliko žena kaže nešto, a muškarac promeni temu, oni se ne konektuju dobro. To znači da se sasvim sigurno neće razumeti ni u krevetu - otkriva on.

Zna kako izgleda orgazam

Mlade žene često nisu dovoljno opuštene da bi doživele orgazam. Starije žene znaju tačno šta žele I to kažu. One shvataju da što vise orgazama imaju, to je bolje I za muškarca - Kaže Fišer.

Dobro se ljubi

Naćin na koji se ljubiš govori mnogo o tome kako vodiš ljubav - Kaže AVA Kadel, seksolog I autor. Ona kaže da je za ljubljenje potrebno cello telo, a da su žene koje pokreću svoje ruke dok se ljube I pribijaju grudi uz partnera, odlične ljubavnice.
Najbolje ljubavnice su žene koje znaju da stvore seksualno išćekivanje. Poćnu sa malim poljupcima a onda možda poližu partnerove usne I sisa mu donju usnu, dok se usput igra sa njegovom kosom ili telom. To je kao ples - kaže Kadelova.

Dobro pleše

Dok sam istraživao za ovaj članak, svakog prijatelja koga sam pitao rekao mi je da je tajna u ženama koje dobro plešu.
Ples I seks su povezani. Ples je energičan I govori da je u dobroj kondiciji, ali ono što je stvarno bitno u plesu a I u seksu je samopouzdanje - kaže Fišer.

PA ZENE DA CUJEM VAS STA MISLITE O OVOME .....
 

 
Reply

#2
"lose devojke" i devojke koje kad se ljube pokrecu celo svoje telo i koriste dosta ruke ..pa msm da je to pokazatelj da je devojka dobra u krevetu..i na ves masini i u kuhinji i u autu i u ..pa svuda Big Grin 
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)