Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najgore stvari koje zene rade u krevetu

#1
Wink 
Poznato je da žensko ponašanje ima ogroman utjecaj na muškarce. Oni koji još ne razmišljaju o samoubojstvu još se uvjek trude shvatiti zašto žene rade neke stvari, zašto su tako komplicirane, zašto se ponašaju tako kako se ponašaju. Situacija u krevetu je identična, muškarci i žene trebaju vremena da usklade svoje vještine i da pronađu ono što partnera veseli i zadovoljava, kao u pravom životu. No, postoje stvari koje žene rade u krevetu, a mi ih jednostavno mrzimo. Ako ste neke od ovih doživjeli, žao nam je. Ako niste, budite sretni, uživajte i čekajte svoj red.

Ja nekrofil? Ma neeee. Ili?

Nakon vatrenog poljupca, skidanja i razbacivanja stvari do spavače sobe, bacite se na krevet samo da bi shvatili da se ona u tom trenutku kad je pala na leđa magično pretvorila u komad drva. Reakcije više nema, gotovo je, ona voli uloge i sad je napokon ozbiljno shvatila jednu. Ne miče se. Ona je truplo i ona je mrtva. Kad bi bar bila tolko predana u haljinici medicinske sestre ili policajke, al ne. Truplo. Toliko je mirna i tiha da čujete samo sebe kako dišete i susjeda na drugom katu kako gleda dnevnik. U tim trenutcima, ne morate se stidjeti što vam mali Hrvoje odbija poslušnost. S razlogom. Navucite gaće i gas komsiji na dnevnik.
[Image: Najgore-stvari-koje-%C5%BEene-rade-u-krevetu-grizu.gif]
Grizu
Da li je to bila neka uspavanka koju su im majke pjevale, ili je jednostavno nešto što su vidjele na Jerry Springer showu, nikad nećemo saznati. Ta želja za ugrizom muškarca kojeg vole na najosjetljivija mjesta nikad nam neće biti jasna. Nije da se bunimo zbog malo grickanja jezika ili vrata, ali žene znaju zabit zube tamo gdi se to NE SMIJE ( op.a. da znam da čitaš ovo srećo, ČITAJ! ) Ne bih se trebale čuditi reakciji tijela tj. laktu ili koljenu u glavu. To je normalno. Da te netko grize do krvi, to nije.
Predomisle na pola puta
Ništa ne može više živcirati od situacije kad ste nakon lagane predigre spremni za zabavu, goli u krevetu, a ona se predomisli. Postoje dani kad vas boli glava, kad ste umorne, kad ste nas odgojile da vas ne gnjavimo. No na te dane kad vi pokrećete igru i onda je naglo zaustavljate, e onda prelazite tu tanku granicu iza koje je svaki muškarac samo lud. Totalno lud. Za izbjegavati lud. Zašto goli dođete u krevet, stišćete se i mazite i onda odjednom više ne želite i gledate televiziju? ZAŠTO?
Nasmiju se vašoj alatki
Što god da je taj dečko učinio, to nije zaslužio. Ni jedna žena ne bi se smjela smijati muškoj alatki. To je NAJGORA stvar koju možete napraviti. Dečki kojima se to dogodilo oštećeni su i nesigurni zauvijek. Osim što će on u suzama pobjeći i više se nikad ne javiti, neće biti ni seksa ni veze ni poklona. A mogli ste kompenzirati. Ah. Nevažno. Znate da su muškarci jako osjetljivi na svoju veličinu, da je ego tu jako krhak. Zašto uništavate mlade živote?
Glume orgazam
[Image: Najgore-stvari-koje-%C5%BEene-rade-u-krevetu-grebe.gif]

Poznato je da žene glume orgazme. Ono što ne razumiju je to da one nisu educirane glumice i da se to primjećuje! Osobito kad pretjeruju. Malo grebanja po leđima, stiskanja koljenima i glasni uzdah je ok, no urlik toliko visok da ga čuju samo šišmiši i vojni radar definitivno je fejk. A da se potrudite malo ekstra?

Pričaju, pričaju i pričaju…

Lijepo je razgovarati. Posebno o važnim temama koje nas zanimaju i o kojima volimo raspravljati uz kavicu na balkonu, za vrijeme ručka, pred telkom ili za vrijeme duge šetnje i odmora. No, u krevetu za vrijeme sexa to ne vrijedi! Filozofirati o životu može se bilo gdje samo ne kad ste goli u krevetu! Ne zanima nas što je zanimljivo bilo na poslu i što je vaš kućni ljubimac napravio! Zanima nas seks!
Igračke
[Image: Najgore-stvari-koje-%C5%BEene-rade-u-kre...4%8Dke.gif]

Iako su se samo rijetki muškarci požalili na svoje bolje polovice radi unošenja “igračaka” u njihov ljubavni život, jednostavno moramo to spomenuti. Svi mi volimo malo “zločeste” cure, no budite oprezni, neke djevojke stvarno znaju pretjerati. Ako ste hrabri, dopustite da joj mašta nema granica no imajte samo jednu stvar na umu; postoji mogućnost da će se u žaru igre pod plahtama ta igračka naći na mjestu gdje je definitivno ne želite. Osobito ako ima razloga za osvetu, a uvijek ima. Naše saučešće.
Unutra je?
Uvjerljivo najgore pitanje koje vam draga može za vrijeme seksa postaviti je “Unutra je?”. Ako vas želi poniziti, to je to. Goreg pitanja od tog nema, čak ni “Da li me voliš?” nakon drugog spojaka. S povrijeđenim egom, ubijenim libidom i njenim razočaranim pogledom zagarantirana vam je “mlohava ćuna”, kako  je to i otpjevao Mile i Hladno pivo. Jedino što vam je ostalo je da se bacite s balkona. Goli. Odmah.
Nazove vas drugim imenom
Ako vam se dogodilo, onda razumijete naš bijes. Ako nije, onda zamislite da usred vatrenog vođenja ljubavi ona na vrhuncu uz riječi “nemoj prestati, nemoj prestati” izgovori uz grčenje i istezanje tuđe ime. Možda vama poznatog muškarca, njenog kolege s posla. Možda bivšeg dečka. Možda i ponekog glumca. No, tako dugo dok ne zaziva vaše ime, znajte da je vaša veza upravo postala “otvorena”. Jedino dobro u ovoj prići može biti da zazove žensko ime. U tom slučaju, čestitamo. Ozbiljno pristupite novonastaloj situaciji i brzo dogovorite svoj prvi i nadajmo se ne zadnji “menage a trois”.
Kaže vam da želi bebu
[Image: Najgore-stvari-koje-%C5%BEene-rade-u-krevetu-djeca.jpg]

Rečenica koju većina muškaraca prije ili kasnije čuje, no rijetki su oni koji su sretni i veseli tim novostima. Smatrajte da imate sreće što vam je to rekla u lice. Ako vam kondom padne a ona to prešuti, u problemima ste. Ako ona to ipak izgovori, opet ste u problemima jer vam ovaj put pada mali Hrvoje od gubitka erekcije. Ništa ne može biti strašnije od žene koja želi bebu i ne bira sredstva. OPREZ!
Ovo su samo neke od stvari koje smo imali prilike čuti i doživjeti, no ako imate nešto za dodati, svakako nam pišite ili komentirajte ispod članka. Molimo vas, pomozite onima koji nas trebaju prije no što je prekasno. Za njih još ima spasa.
[Image: VickyThanks.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)