Tweet
 

 

Korisnik(a) pregleda ovu temu: 2 Gost(a)

5755 views

Pravila Foruma

Autor Poruka
Bagra
Administrator
*

Poruka: 2,020 Pridružen: Nov 2013 Ugled: 3 Status: Nije na vezi
Poruka: #1
Heart Pravila Foruma
Pravila učestvovanja na Sto Srca Forumu su sledeća:

1. Svi linkovi, koje članovi postavljaju na Forum, se NESMEJU nalaziti između odgovarajućih CODE tagova, ili će u suprotnom takva poruka biti PREPRAVLJENA ILI obrisana od strane moderatora.

2. Zabranjeno je otvaranje već postojećih tema. Pre otvaranja neke teme obavezno je koristiti pretragu, kako bi se proverilo da li ista ili slična tema već postoji. Ukoliko niste sigurni da li je određenu temu moguće otvoriti možete kontaktirati moderatora na Forumu. Takođe naslovi tema moraju biti napisani na latinici zbog pretrage foruma. Zabranjeno je i dupliranje već postojećih poruka.

3. Zabranjeno je postavljanje tema sa ličnim kolekcijama, takve teme se brišu od strane moderatora ili se utapaju u već postojeće teme.

4. Bilo koji vid reklamiranja, lični, drugih sajtova, firmi ili organizacija u postovima, privatnim porukama i potpisima, bez dogovora sa ad

5. Zabranjeno je pisanje isključivo velikim slovima, kao i ostavljanje velikog broja znakova uzvika na kraju rečenice, jer se to smatra vikanjem ili nekulturnim ponašanjem.

6. Zabranjeno je korišćenje psovki i vulgarnih reči i izraza, kako u porukama, tako i u korisničkim imenima. Za ovaj prekršaj ne postoji upozorenje. Svako ko ne poštuje ovo pravilo će bez ikakvog upozorenja biti trajno suspendovan sa Foruma.

7. Zabranjeno je vređati ili provocirati članove Foruma po verskoj, nacionalnoj, rasnoj, političkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

8. Nemojte davati svoje korisničko ime i lozinku trećim licima.

9. Fajlovi čije ste linkove pronašli na StoSrca Forumu nemojte davati trećim licima u bilo kom formatu (Mail, CD, Flash drive, HDD...), zbog toga što Sto Srca Forum ne može znati da li su ti fajlovi nečije vlasništvo ili ne. Budite sigurni da fajlovi ne pripadaju nikome, jer su kopiranje i distribucija takvih fajlova nelegalni na teritoriji svih zemalja. Ukoliko imate saznanja da je fajl koji ste preuzeli sa nekog sajta nečije vlasništvo, možete to prijaviti sajtu sa koga ste fajl preuzeli, a sam fajl obrišite sa svog računara.

10. Nemojte kriviti članove, vlasnike i moderatore Foruma za eventualnu štetu nastalu praćenjem određenih uputstava ili saveta koje ste pronašli na ovom sajtu.

11. Nemojte kriviti članove, vlasnike i moderatore Foruma za eventualne medicinske probleme koji su izazvani korišcenjem nekog uputstva ili saveta koje ste pronašli na ovom sajtu.

12. Zabranjeno je uznemiravati ostale članove putem privatnih poruka.

13. Besmislene, nerazumljive i nepotrebne poruke će biti obrisane.

14. Opisi filmova, serija, igara, programa, kao i ostali sadržaji moraju biti iskljucivo napisani na srpskom jeziku ili na nekom od jezika sa prostora bivše Jugoslavije!

15. Zabranjeno je ostavljanje političkih mišljenja i političkih parola.

16. Nije dozvoljeno stavljanje bilo kakvih linkova u potpis, jer za link postoji već određeno mesto u korisničkom panelu svakog člana.

17. Ukoliko na Forumu objavljujete tekst sa interneta ili bilo kog drugog medija, dužni ste da navedete izvor teksta i ime autora ako je poznat. U slučaju da autor nije poznat, navedite da Vi niste autor teksta koji objavljujete.

18. Zabranjeno je ostavljanje poruka tipa "Hvala", "Bravo", "Super", koje ne nose sa sobom nikakvu korisnu informaciju. Ovakve poruke će biti obrisane.

19. Maksimalan broj upozorenja koje jedan član može da dobije, je 3. Nakon toga sledi trajna zabrana pristupa Forumu.
 

 
(Poslednja izmena: 03.01.2017. 11:59 AM od Bagra.)
09.11.2013. 12:26 PM
www Find Quote
Myth-Hunter
Junior Member
*

Poruka: 5 Pridružen: Nov 2013 Ugled: 0 Status: Nije na vezi
Poruka: #2
RE: Pravila Foruma
Ali zasto stavljaju ondah u chat linkove kada su mi neki rekli da nisu dozvoljeni
14.11.2013. 09:38 PM
Find Quote
Bagra
Administrator
*

Poruka: 2,020 Pridružen: Nov 2013 Ugled: 3 Status: Nije na vezi
Poruka: #3
RE: Pravila Foruma
(14.11.2013. 09:38 PM)'Myth-Hunter' Piše: You are not allowed to view links. Register or Login to view.Ali zasto stavljaju ondah u chat linkove kada su mi neki rekli da nisu dozvoljeni

 


nemogu se stavljati linkovi koji vode ka drugim sajtovima.....
 

 

 
(Poslednja izmena: 15.11.2013. 09:11 PM od Bagra.)
15.11.2013. 09:10 PM
www Find Quote
Mici-cici
Junior Member
*

Poruka: 1 Pridružen: Apr 2018 Ugled: 0 Status: Nije na vezi
Poruka: #4
Cvp: Pravila Foruma
Ja bi usla na chat ali preko mobilnog ne znam kako posto je chat kada udjem zatvoren ne moze da se.udje Sad
23.05.2018. 08:49 PM
Find Quote
Bagra
Administrator
*

Poruka: 2,020 Pridružen: Nov 2013 Ugled: 3 Status: Nije na vezi
Poruka: #5
Cvp: Pravila Foruma
Mici-cici izvoli link za chat preko mobilnog You are not allowed to view links. Register or Login to view.

[Slika: VickyThanks.gif]
27.05.2018. 11:02 AM
www Find Quote


Skoči na Forum: