Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sex je lijek za mnoge bolesti

#1
Star 
[Image: sex-480x330.jpg]

Žene, pročitajte i nema više boli me glava: Sex je lijek za mnoge bolesti

Vođenje ljubavi ili sex osim što nas oslobađa depresivnog stanja, može da bude i ljekovit. Donosimo vam deset razloga zašto je sex ljekovit.

1. Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađa napetost žilama mozga.

2. Puno seksa može izbrisati začepljen nos. Seks je prirodni antihista

3. Vođenje ljubavi je tretman spektakularne ljepote . Naučnici su otkrili da kad žena ima polni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji joj daje sjaj i mekoću kose i očiju.

4. Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi jača mišićni tonus ženskog i muškog tijela. To je zabavnije od 20 plivačkih krugova u bazenu i ne trebaju posebne tenisice!

5. Vodite ljubav polako, nježno i opušteno, smanjujete šanse da obolite od dermatitisa, osipa i akni. Znoj proizveden čisti pore i čini kožu sjajnom.

6. Vođenje ljubavi može spaliti sve kalorije koje ste sakupili u prethodnoj romantičnoj večeri , koji je normalni slijed događaja poslije nje

7. Seks je Sveti lijek za depresiju. Otpušta endorfin u krvi, stvarajući stanje euforije i ostavljajući žene i muškarce s osjećajem da su jedinstveni.

8. Seks je za smirenje i smirujući mišićni opuštač najsigurniji na svijetu. Milion je puta djelotvorniji od Valiuma.

9. Što više seksa to bolje, jer polno aktivno tijelo otpušta više feromona. Ovaj prirodni miris žlijezda našeg tijela je neprimjetan našem nosu, ali to je vrlo inspirativno za žene!

10. Poljubac svaki dan ,smanjuje vaš odlazak zubaru.Umjetnost ljubljenja izaziva sline, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, sprečava oralne probleme, da ne spominjemo držanje daha uvijek obnavlja kapacitet pluća.
[Image: VickyThanks.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)