Tweet
 

 

Korisnik(a) pregleda ovu temu: 1 Gost(a)

1231 views

Stalak za pogačice, kolače i voće

Autor Poruka
Bagra
Administrator
*

Poruka: 2,026 Pridružen: Nov 2013 Ugled: 3 Status: Nije na vezi
Poruka: #1
Heart Stalak za pogačice, kolače i voće
Napravite sami višenamenski, okrugli stalak i ulepšajte sebi i dragim prijateljima popodnevnu kafu ili romantičnu večeru.
Za stalak vam je potrebno:

- dva okrugla tanjira i šoljica,
- metalni šipka sa navojima prečnika 8 mm,
- 6 matica prečnika 8 mm,
- 6 metalna prstena prečnika 8 mm.


[Slika: 29uvc0h.jpg]

Zatražili smo od stakloresca da nam probuši rupe na sredini tanjira i u dnu šoljice, kako bismo provukli šipku kroz njih.


[Slika: 21440tz.jpg]

Metalna šipka bi trabala da bude dužine oko 30 cm..

[Slika: 1ekqkg.jpg]

Na donjem kraju štapa stavimo jedan tanjir koji je veći, odozgo dolazi jedan metalni prsten a ispod tanira navijemo maticu, pri čemu vodimo računa da tanjir ne pukne, posebno ako se radi o tanjem tanjiru. Zatim, negde na sredini šipke navijemo još jednu maticu, preko čega dolazi i drugi, manji tanjir, a odmah preko i drugi metalni prsten.


Na vrhu našeg stalka postavimo šoljicu i dobro je zavijemo. Veoma jednostavno i brzo, ne košta puno a dobili smo efektan i koristan detalj na kome možemo poslužiti razno voće, pecivo, kolače… Možda bi još interesantnije bilo da smo koristili posudje u boji, sa zanimljivim dezenom, umesto ovog belog. Probajte vi!


[Slika: 2ex97gw.jpg]

Budite kreativni, u gornjoj šolji možete naliti vosak pa napraviti sveću, koja će uveseliti i osvetliti romantične noćne sedeljke. Stalak je dovoljno veliki da u njega stavite sve što vam je potrebno, bilo za popodnevnu kafu ili jutarnji čaj, koji ćete u miru popiti pokriveni senkom nekog drveta, dok udišete sveži, jutarnji vazduh. Razmazite sebe, zaslužili ste to!
17.11.2013. 07:27 PM
www Find Quote


Skoči na Forum: