Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZASTO ZENE VARAJU?

#1
Exclamation 
Prema istraživanju autora Gerija Njumena, skoro 39 odsto žena bar jednom je učestvovalo u nečemu što se može nazvati 'prevara partnera'

[Image: 9890sexy-bitch.png&h=410&w=750&zc=1]
 
Do tog zaključka došao je na osnovu istraživanja u kojem je učestvovalo skoro 400 žena, a kao glavni razlog takvog ponašanja Njumen ističe kombinaciju manjka emotivne i seksualne zadovoljenosti. 

- Od tih žena naučio sam o kakvim se specifičnim bračnim problemima radilo, a koje bi muškarci mogli da izbegnu i time smanje šanse za ženine vanbračne aktivnosti - rekao je Njumen. 

Emotivni problemi: 

Vreme – žene koje provode više vremena sa svojim partnerima, odnosno one koje s njima dnevno imaju najmanje jedan 30-

Poštovanje – kod žena koje dnevno čuju najmanje dva gesta pažnje i poštovanja u vidu poruke, poziva, cveta ili bilo čega drugog, što pokazuje da ih partner ceni, drastično su smanjene šanse za traženje sreće na drugim mestima. 

Slušanje – Od muškaraca se ne očekuje da budu advokati ili da daju savete nego da svoju lepšu polovinu saslušaju. Veoma je važno da žena u vezi ili braku oseća da je njen partner shvata i razume njene probleme. 

Seksualni problem: 

Njumen ističe da se u ovoj grupi nalazi samo jedna stavka, a to je manjak učestalog seksa. Žene koje imaju partnera koji im pruža česta seksualna iskustva manje su sklone varanju. Autor smatra da se žene koje imaju seks najmanje deset puta mesečno mogu smatrati srećnim u vezi ili braku.
[Image: VickyThanks.gif]
Reply

#2
Zene varaju da ih ne boli kad ih muskarac prevari.
Reply

#3
(07.04.2016., 07:30 PM)Alice Wrote: You are not allowed to view links. Register or Login to view.Zene varaju da ih ne boli kad ih muskarac prevari.

Hahha Pravi odgovor Wink
[Image: VickyThanks.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)