StoSrca | Forum

Full Version: EROTSKE TAJNE..BOJE I SEX..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
 Verovali ili ne, ali nijanse odece koje žena ili muškarac najcešce nosi, farba kojom kreci stan ili boja automobila mogu da vam otkriju veoma mnogo o seksualnom životu te osobe..
 Ukoliko vas kopka kakav ce vaš novi decko biti u krevetu, koliko mu je jaka seksualna želja ili koliko cesto doživljava orgazam, pitajte ga koju boju voli. Isto važi i za žene - boje odreduju naše seksualne sklonosti.

1. Ako volite roze, skloni ste prevari..Ružicasta je boja osoba koje vole da flertuju i sklone su prevari. Žene koje vole roze ponekad obecavaju više nego što planiraju da pruže, u odnosu sa partnerom su nezrele i vole da zadirkuju. Muškarci koji vole roze nijanse skloni su cestom menjanju partnera i rado bi ušli u avanturu s nepoznatom ženom.
2.Ako volite žutu, to znaci da obicno dobro kontrolišete svoj seksualni nagon i u krevetu prepuštate dominantnu ulogu... Nikada ne odbijate tudu inicijativu, ali retko cete nametnuti sopstvene želje. Najvažnije vam je da vama draga osoba bude zadovoljna.
3. Crvena simbolizuje strast, pa zato osobe koji vole ovu boju znaju da uživaju u seksu i fizickom kontaktu. Sklonije su agresivnijem nastupu prema suprotnom polu, a ako se spoje dve osobe koje vole crvenu, par ce cesto eksperimentisati i isprobavati nove stvari.
4.Zelena
Oni kojima je omiljena boja zelena su nežni i osetljivi kada je rec o seksu. Žena koja voli ovu boju ce voditi ljubav celog života kao da joj je prvi put, a muškarac ce biti saosecajan i spreman da ispuni želje svoje partnerke. Oboje su verni jednoj osobi i ne mogu zamisliti seksualnu avanturu sa nekim drugim.
5. Ako ste obožavatelj ljubicaste, seks vam se može uciniti kao gubljenje vremena. Žene koje vole ovu boju više brinu o tome da li ce im se pokvariti frizura, nego da li ce priuštiti zadovoljstvo partneru i sebi. Muškarci pristupaju vodenju ljubavi kao poslovnoj obavezi i nemaju sluha za tude želje.
 6.Siva neodlucni i nesigurni ljubavnici su oni koji biraju sivu boju. Cesto im je potrebno mnogo vremena da donesu odluku i teško im je da se obavežu. Seks im ne predstavlja uzbudenje vec samo nacin da zadovolje potrebe. Loše se slažu sa drugim bojama.
7.Narandzasta.. Ljubavnici kojima je omiljena narandžasta uživaju u seksualnim fantazijama. U krevetu ce šaputati i podsticati partnerovu maštu. Predigra i nežni dodiri nakon seksa su im važni kao i sam cin. U slucaju da nisu zadovoljni odnosom sa osobom suprotnog pola, teško ce to priznati sebi. Nije im problem da odglume orgazam.
8. Ljubitelji plave seks doživljavaju kao umetnosti i njihov pristup je elegantan. Muškarac se ponaša kao pijanista, pažljivo istražuje telo žene i osluškuje njene potrebe. Žena uživa u predigri podjednako kao i u ljubavnom cinu, darežljiva je i nežna.

Koja je vasa omiljena boja..