StoSrca | Forum

Full Version: VELICINA IPAK BITNA ! pa da cujemo sta istrazivanje kaze..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nedavno istraživanje objavljeno u "The Journal of Sexual Medicine" otkrilo je da je ženama lakše dostici vrhunac ako je penis njihovog partnera veci..
 
Jeste li se ikada zapitali šta to seks s jednim muškarcem cini tako fantasticnim, dok s drugim, bez obzira na to što ste zaljubljeni, jednostavno nije tako dobro? Imamo odgovor…
 
Ništa vam ne daje toliko seksualnog samopouzdanja kao saznanje da, kada se vaša tela spoje, nastaje genijalan provod. I što vas posebno kopka, niste onako ludo zaljubljeni u njega kao što ste bili u bivšeg s kojim je u krevetu bilo mnogo manje eksplozija i radosti? U cemu je stvar?
 
Ipak, stvari nisu tako jednostavne jer je i ženska anatomija, kao i muška, raznovrsna u pogledu oblika i velicina. Vece nije uvek bolje, nego je stvar u tome kako se vaše anatomije uklapaju.
Velicina, oblik i širina penisa variraju, kao i velicina i oblik grudi. Studija provedena na Univerzitetu Ulster otkriva da je prosecan penis (u erekciji) dugacak oko 14 centimetara i ima obim od 12 centimetara, a vecini muškaraca opadne za tri centimetra i u obimu i dužini kada nije u erekciji.
 
Dimenzije ispod 7 centimetara smatraju se mikropenisom, a sve iznad 16 centimetara spada u kategoriju XXL.
Hirurgija povecanja penisa je u porastu, ali iako studija ukazuje na to da je ženama lakše dostici vaginalni orgazam s obdarenijim partnerom, to ipak nije jedini razlog.

Sta o  svemu ovome vi mislite .. Huh


 
da nemas adresu neke od tih klinika?   Smile