StoSrca | Forum

Full Version: Prevara
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Muška i ženska prevara? Da li postoji razlika? Mislim da da, i mislim da se nekada pojam prevare odnosio iskljucivo na sex, dok danas pojam prevare je mnogo kompleksiji i slozeniji. Ako ste ne zainteresovan partner i ako ne negujete osecanja kako u emotivnoj tako i u fizickoj vezi podjednako ste krivi za prevaru.
Muska prevara se zasniva iskljucivo na sexu bez emocija, dok zenska varanja pocinju emocijama. Mnogi brakovi u danasnje vreme pucaju iskljucivo kada se zene zaljube jer one varaju srcem dok muskarci to rade samo svojim polnim organom.
 

 
slazem se, i prevara srcem je za mene mnogo veca prevara nego prevara telom, medjutim o5 vise opravdavam prevaru srcem jer ona je jaca od coveka nekad, a prevara telom je samo neka potreba koja moze biti umirena ..
zene zene zene .....  CoolBig GrinAngel
Slazem se s vama, zene varaju srcem, a muskarci organom....Slazem se da je prevara srcem donekle opravdana jer se srcu ne moze naredjivati. Ne odobravam potrebe muskih organa za dokazivanjem, jer rupa je rupa i tu opravdanja nema....Zato kod varanja srcem uvek dolazi do pucanja veze,ali i kod varanja organom dolazi do pucanja,jer ako mu ne odgovaras nek ide u pm Smile
Znači žena je zaljubljena pa zato može da je trpa onaj pokvarenjak što uleće sa njom u sve to samo onom stvari.
Kako pokušavate da opravdate žensku prevaru na finjaka Big Grin
Do prevara dolazi iz raznih razloga kako kod ženskog roda tako i kod muškaraca. E sad neko se tu sjebe pa se i zaljubi Angel