StoSrca | Forum

Full Version: Seks u ritmu vasih hormona
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Znate li kad je pravo vreme da iznenadite partnera u korsetu sa bičem, kada će vaš orgazam biti najintenzivniji, a kada treba da se zavučete pod ćebe i samo se ljubite i mazite?

[Image: sex2_1369694142_670x0_1395179350_670x0.jpg]
1. dan: Zajašite ga!
Zahvaljujući povišenom testosteronu i estrogenu, danas ste baš raspoloženi za akrobatske poze. A kako vam je i klitoris posebno senzibilan, poza seksi jahačice u kojoj možete sami određivati ugao užitka kao stvorena je za vas.

6. dan: Flert iskrice
Nivo estrogena vam raste, oči vam se posebno sjaje, a čak vam je i glas malo viši nego inače. Da, vreme je za flert i lude igrice u krevetu. Naš predlog – kostimi i uloge!

10. dan: Jutarnji seks

Da se vi pitate ne biste imali ništa protiv da mu je malo duži, veći i da ponudi petu rundu. Zato svom dragom predložite jutarnji ili seks u rano poslepodne jer mu je tada nivo testosterona najviši.

12. dan: Dirty talk

Osećate se sjajno u svom telu, puni ste samopouzdanja i hrabri ste – pravo je vreme da mu kažete šta vas uzbuđuje u krevetu. Slobodno prećutite činjenicu da sredinom ciklusa mnoge od nas fantaziraju o seksu s nepoznatim muškarcima.

13. dan: Samo 5

Ako tražite dan kada biste mogli da napravite nešto totalno ludo, rizikujete i zapanjite svog frajera – to je onda danas. Isprobajte neku novu igračku ili, zašto ne, seks na javnome mestu. Da, zaboravili smo da kažemo da je ovo i savršen dan za quickie.

14. – 16. dan: Orgazam je vaš

Ne znamo kakve su vam glumačke sposobnosti, ali danas možete da se opustite jer, sudeći prema vsini vaših hormona, u ova tri dana ćete najlakše da doživite orgazam. Još bolja vest: biće pooosebno intenzivan.

19. – 22. dan: TV veče

Šta reći nego – ovih vam je dana seks drag, ali samo ako je na TV ekranu. Slobodno se opustite, sklupčajte uz svog dragog i uživajte u maženju i poljupcima. I, naravno, u tome da vam telo upravo izlučuje oksitocin, hormon ljubavi i vezivanja.

24. – 26. dan: Duuuga predigra
Pod uslovom da već niste dobili slom živaca ili nekoga ubili zbog lošeg raspoloženja i nadutog stomaka, predlažemo vam seks. Iskoristite to što vam je baš danas vagina nabrekla od krvi i puno osetljivija, a orgazmi intenzivniji. Ali pripremite se za dužu predigru, jer će vam i malčice više trebati da svršite.

27. – 28. dan: Pomoć, molim!
Sve je u redu ako uzmete koji dan pauze, ali ako i dalje želite akciju, na noćni ormarić stavite neki lubrikant jer je ovih dana estrogen, koji je inače zaslužan za vlažnost, jako nizak.

P. S. Za one na antibebi pilulama

Ako ste odabrali hormonsku kontracepciju, to ne znači da ćete manje uživati. Sve je manje-više jednako, samo su vrhunci u drugom delu ciklusa malo slabiji, a vaši živci puno, puno jači.