StoSrca | Forum

Full Version: SEXY IZNENADJENJA KOJA CE GA OBORITI S NOGU
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
HeartHeartHeart

Spontana iznenađenja u krevetu prijatno će iznenaditi svakog muškarca jer su zabavna i razbijaju svakodnevnicu u vezama
Nedostaje li vam neka nova ideja kako opet rasplamsati strasti u vezi, probajte barem jedno od ovih iznenađenja koja će se sigurno svideti vašem muškarcu.
1. Odvedite ga u krevet na celi dan
Ugasite mobilni i uvucite se u krevet s dragim preko dana. Jednostavno mu recite da ove subote nećete čistiti, ići u grad niti obavljati bilo kakve druge obaveze, već ostati u krevetu s njim.
2. Dajte mu ljubavni zadatak
Želite li nešto preduzeti već danas, pošaljite mu sms ili e-mail i naredite da vam napiše deset mesta na telu gde vas najradije ljubi ili pet mesta na kojima će voditi ljubav s vama još večeras. To će kod oboje izazvati seksi iščekivanje i uzbudljiviji seks.
3. Otkrijte mu tajnu
Imate li seksi igračke i osećate da ste oboje spremni za taj korak, otkrijte mu tajnu i pokažite što imate. Bit će iznenađen, možda i šokiran u prvom trenutku, ali sigurno ćete uzburkati strasti u krevetu.
4. Postanite tajna obožavateljka
Mišljenje je da muškarci trebaju na razne načine iznenaditi svoje partnerke, ali zašto za promenu vi ne biste iznenadili njega? Imate puno mogućnosti od toga da ga dočekate u omiljenoj haljini kada dođe kući, pripremite romantičnu večeru ili pak oživite neki interni događaj koji će vas oboje podsetiti zašto ste zajedno.
5. Deset za pamćenje
Posle večere ga pozovite u sobu i dočekajte u seksi kompletu donjeg rublja s čokoladom pa kazite da je vreme za poslednji deo jela – desert.
6. Pronađite plažu za dvoje
Došlo je proleće, a leto će biti prava prilika da pronađete skrivenu plažu i pozovete ga na kupanje bez kupaćih kostima. Osim što će biti prijatno iznenađen, volece što ste preuzeli inicijativu i organizovali tako romantični gest.
7. Pripremite mu kupku
Uz mirisne mehuriće i soli za kupanje topla kupka idealna je predigra. Pripremite sve unapred pa ga pozovite i dočekajte goli u kadi.
8. Organizujte odmor
Bez obzira na to možete li pobeći negde samo na jedna dan, iznenađenje s odlaskom na odmor uvek je pun pogodak. Imaćete svu njegovu pažnju, nežnost i priliku za neobuzdani seks.
[Image: image3.jpg]