Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poznat vam je osjećaj kad vam se tijelo odjednom trzne dok tonete...

#1
Thumbs Up 
Poznat vam je osjećaj kad vam se tijelo odjednom trzne dok tonete u san? Evo zbog čega je to…

You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Poznata vam je situacija, vi ste u snu i imate savršen a onda, vaše tijelo se iznenada trza i vi se probudite iz svog sna. Ružno zar ne? Zašto se vaše tijelo naglo probudi? Da li vam se ovo ikada dogodilo prije? Ovo je odgovor…
Očito je to uobičajena pojava, a znanstvenici su konačno shvatili šta to znači. Znanstvenici su stvorili teorije o ovoj aktivnosti.
Ponekad se možete osjećati kao da padte s velike visine. Ljudi posvuda su na različite načine pokušali objasniti taj osjećaj. Svi smo to doživjeli na drugačiji način, ali konačni rezultat je da ćete završiti buđenjem iz svog stanja mirovanja.
[Image: 525543.jpg]
Prije svega, stručnjaci vjeruju da postoje neki vanjski uzroci koji mogu povećati vjerojatnost za trzanje, kao što su kofein i duhan. Preporučeno je da ne pijemo kafu nekoliko sati pred odlazak u krevet jer bi time mogli povećati svoje šanse za podlijeganje pojavi.
Neki stimulansi kao što su adder
U prvim fazama sna, vaši otkucaji srca i disanje usporava brzo. Ponekad, kada je netko stvarno iscrpljen, mozak nastavlja kroz ove faze sna prebrzo i to zbunjuje mozak. Tada tijelo brzo reagira sa hemikalija koje uzrokuju da se probudite sa trzajem. Podijelite ovo i sa vašim prijateljima kako bi i oni saznali šta znači trzanje u snu…
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)