19.06.2014., 10:02 PM
POTREBNO JE:
- 10 SVEZIH STABILJKI PERSUNA (BEZ KORENA)
- LITAR DOMACEG CRNOG ILI BELOG VINA
- 2 KASIKE VINSKOG SIRCETA
- 300 GRAMA PRAVOG MEDA
PRIPREMA:
10 Svezih stabiljki persuna zajedno sa listovima staviti u litar domaceg crnog ili belog vina i dodati 1-2 kasike cistog vinskog sirceta.
Kuva se 10 minuta na tihoj vatri (PAZNJA peni). Posle se doda 300 grama cistog pcelinjeg meda i kuva jos 4 minuta. Vruce vino procediti i staviti jos toplo u boce koje su dobro isprane jakim alkoholom. DOBRO ZATVORITI. Talog koji se stvara nije opasan i moze se piti. Svakome se prepusta odluka da li ce med kuvati ili ne.
UPOTREBA: Napitak se koristi svakodnevno po jedna kasika do prestanka tegoba. Za teze bolesti potrebno koristiti duzi vremenski period.
Ovaj prirodni lek se pokazao uspesnim kod svih srcanih slabosti i pravih srcanih oboljenja. Koristi se kada osetite probadanj bilo koje srcane tegobe na primer probadanja, treperenja, preskakanja u radu,usled stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pectoris.
- 10 SVEZIH STABILJKI PERSUNA (BEZ KORENA)
- LITAR DOMACEG CRNOG ILI BELOG VINA
- 2 KASIKE VINSKOG SIRCETA
- 300 GRAMA PRAVOG MEDA
PRIPREMA:
10 Svezih stabiljki persuna zajedno sa listovima staviti u litar domaceg crnog ili belog vina i dodati 1-2 kasike cistog vinskog sirceta.
Kuva se 10 minuta na tihoj vatri (PAZNJA peni). Posle se doda 300 grama cistog pcelinjeg meda i kuva jos 4 minuta. Vruce vino procediti i staviti jos toplo u boce koje su dobro isprane jakim alkoholom. DOBRO ZATVORITI. Talog koji se stvara nije opasan i moze se piti. Svakome se prepusta odluka da li ce med kuvati ili ne.
UPOTREBA: Napitak se koristi svakodnevno po jedna kasika do prestanka tegoba. Za teze bolesti potrebno koristiti duzi vremenski period.
Ovaj prirodni lek se pokazao uspesnim kod svih srcanih slabosti i pravih srcanih oboljenja. Koristi se kada osetite probadanj bilo koje srcane tegobe na primer probadanja, treperenja, preskakanja u radu,usled stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pectoris.